Què és Agroterritori?
Objectius i principis fundacionals
Qui som
Organigrama
Seu i contacte
Materials de presentació
catala
catala
Español
English
Inici 

Patrocinadors i gestors

El portal AGROTERRITORI està patrocinat per a la FUNDACIÓ PRIVADA AGROTERRITORI que té com a finalitat impulsar la preservació, millora, desenvolupament i gestió dels espais agraris periurbans i l’activitat agrària que en ells s’hi exerceix.

Els gestors d’aquest portal són:

Joan Caball i Subirana. Pagès. Coordinador Nacional de la Unió de Pagesos de Catalunya, President de la Cambra Agrària de Girona i Conseller del Comitè Econòmic i Social Europeu.

Josep Montasell i Dorda. Enginyer tècnic agrícola. Master en gestió ambiental al món rural. Postgrau en govern local. Tècnic de l’Àrea d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Director del Parc Agrari del Baix Llobregat. Membre del Consell de Protecció de la Natura de la Generalitat de Catalunya.

Anna Roca i Torrent. Geògrafa. Servei de Documentació de la Cambra Agrària de Girona. Professora associada de Geografia Humana de la facultat de Geografia, Història i Història de l’Art de la Universitat de Girona.

Sonia Callau i Berenguer. Enginyer tècnic agrícola i Enginyer de Forest. Tècnic de l’Àrea d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Cap de la Unitat Agrària del Parc Agrari del Baix Llobregat. Professora i coordinora del mòdul de gestió forestal de la International University Study Center (IUSC) de Barcelona.

Valerià Paül i Carril. Doctor per la Universitat de Barcelona (geografia i ordenació del territori). Investigador de l'Institut d'Estudis Territorials.


Novetats
Anuari Agroterritorial
Europeu

© 2007 Fundació Agroterritori · Prohibida la seva reproducció | Avís legal | Contacte | Sobre el web