Què és Agroterritori?
Objectius i principis fundacionals
Qui som
Organigrama
Seu i contacte
Materials de presentació
catala
catala
Español
English
Inici - Objectius i principis fundacionals 
Objectius i principis fundacionals
   

La Fundació Agroterritori persegueix un desenvolupament sostenible aplicat a la base agrària, amb un accent marcadament territorial. L’objectiu general de la Fundació Agroterritori és, doncs, la preservació, desenvolupament i gestió dels espais agraris, especialment els periurbans. 

La seva actuació és fonamenta en els següents principis:

  • Que “no hi ha espai agrari sense pagesos i pageses”, i per això la Fundació AGROTERRITORI és preocupada pel territori agrari periurbà i per la continuïtat del sector agrari.
  • Que “el territori, el paisatge i la cultura agrària periurbana presenten especificitats”, i per això la Fundació AGROTERRITORI contribueix al coneixement crític de les iniciatives capaces d’impulsar transformacions que facin possible l’estabilitat territorial periurbana i la continuïtat de l’activitat agrària.
  • Que “la preservació, el desenvolupament i la gestió dels espais periurbans no és cosa que correspon únicament al sector agrari, sinó a la societat en el seu conjunt”, i per això la Fundació AGROTERRITORI és una fundació oberta a la societat a partir de l’estudi, la reflexió, la recerca i la difusió de qualsevol temàtica relacionada amb el territori periurbà i l’activitat agrària que en ell s’hi desenvolupa.

Novetats
Anuari Agroterritorial
Europeu

© 2007 Fundació Agroterritori · Prohibida la seva reproducció | Avís legal | Contacte | Sobre el web