Què és Agroterritori?
Objectius i principis fundacionals
Qui som
Organigrama
Seu i contacte
Materials de presentació
catala
catala
Español
English
Inici - Organigrama - Comissió Assessora 
Comissió Assessora
   
Òrgan de participació format per professionals provinents del sistema de recerca superior, de les administracions i de la societat civil.  

La Comissió Assessora de la Fundació Agroterritori es constituí el 10 de juny del 2009. Coordina la Comissió Assessora el Sr. Josep Montasell Dorda, membre de la Comissió Tecnicocientífica.

En són membres:

Josep Maria Besora Balcells, pagès. Director del Primer Congrés del Món Rural a Catalunya (Rural ’06) i exdirector general de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural.

Joan Bonany Rocas, enginyer agrònom, investigador de l’Estació Experimental Agrícola de Mas Badia (La Tallada d’Empordà) i membre del Consell Científic del Centre Tècnic Interprofessional de Fruites i Llegums francès (CTIFL).

Margarita Camos Ramió, advocada, professora titular de Dret Administratiu de la Universitat de Barcelona.  

Anna Gras Moreu, sots directora d’estudis de l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (UPC-ESAB) i coordinadora del Màster em Sistemes Agrícoles Periurbans.

Pere Lleonart, economista, director del Gabinet d’Estudis Econòmics, SA. Expert en economia del territori i en planificació estratègica.

Salvador Milà Solsona, advocat, especialista en dret administratiu i urbanístic i dret civil, ex-conseller de Medi Ambient i Habitatge, diputat del Parlament de Catalunya.

Joan Nogué Font, geògraf, catedràtic de Geografia Humana de la Universitat de Girona i director de l’Observatori del Paisatge. 

Andreu Peix Massip, enginyer tècnic agrícola i sociòleg agrari, ex-director de la Fundació Pagesos Solidaris.

Joaquim Sabaté Bel, arquitecte i economista, catedràtic d’urbanisme de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB-UPC).

Pere Torres Grau, biòleg i ambientòleg, membre de l’equip professional de l’Institut Cerdà.

Josep Vila Subirós, geògraf, professor del de la Universitat de Girona i director de l’Institut del Medi Ambient (IMA).

Lourdes Viladomiu i Canela, economista, professora al Departament d’Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona.  

Novetats
Anuari Agroterritorial
Europeu

© 2007 Fundació Agroterritori · Prohibida la seva reproducció | Avís legal | Contacte | Sobre el web