Què és Agroterritori?
Objectius i principis fundacionals
Qui som
Organigrama
Seu i contacte
Materials de presentació
catala
catala
Español
English
Inici - Estratègies - Des del valor territorial -
Marxa contra el projete Eurovegas i en defensa del Parc Agrari del Baix Llobregat
Descripció

El 17 d’abril se celebra el Dia Internacional de la lluita pagesa. És per això que al voltant d’aquesta data està prevista la V Setmana de lluita per la Sobirania Alimentària (12-22 d’abril). Aquest any la temàtica principal serà la defensa dels espais agraris: les lluites de resistència davant les contínues agressions al territori i els projectes especulatius que volen destruir la terra agrària i l’agricultura pagesa.

El proper dissabte 21 d’abril està convocada la Marxa contra el projecte Eurovegas i en defensa del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Està prevista una bicicletada des de Barcelona, acompanyat d'una columna que marxarà a peu i en transport públic des del Baix Llobregat. La destinació serà el Parc Agrari del Baix Llobregat. Durant el recorregut estan previstes diferents activitats. Aquest és el programa:

Punts de sortida:
10:00h. Barcelona: Comte Borrell / Consell de Cent. “Espai Germanetes”
Trobada bicicletes. Inici marxa. Qui vulgui anar caminant, es pot dirigir amb transport públic fins al punt de trobada de Viladecans.
12:00h. El Prat: Estació Renfe.
Arribada de la comitiva de Barcelona. S’afegirà la gent que vulgui començar el recorregut, amb bicicleta, en aquest punt.
11:00h. Viladecans: Estació Renfe.
Punt de trobada per als que vulguin anar caminant (1h aprox a pas lent) fins al punt final. Els pobles del voltant faran cap a aquest punt per anar plegats fins el punt final.
Serà el punt de trobada per la gent de Barcelona que hagi vingut en transport públic i de la resta de poblacions del Baix Llobregat que vulguin anar caminant fins al punt final.
(Altres poblacions (Gavà, Castelldefels, St Boi, Cornellài): convocatòries pròpies, per anar fins a Viladecans i d’allí anar junts fins al punt final).

12:30h. Acció en un terreny al costat de les basses de Can Dimoni (Hi haurà un tractor que marcarà unes lletres sobre el terreny); Basses de Can Dimoni. St Boi (Trobada de la bicicleta, tractors i caminada)
Convocatòria final premsa.
13:30h. Dinar Popular: cadascú s’ha de portar el seu dinar i la beguda pertinent
S’oferiran carxofes a la voluntat.
Hi haurà dinamització per a infants.

A la tarda hi haurà xerrades i possiblement un concert acústic.

Data publicació 16-4-2012
Enllaç Enllaç al programa i organització - Plataforma Aturem Eurovegas
Enllaç2 Més informació i organització - L'Aliança per la Sobirania Alimentària a Catalunya
Enllaç3 Enllaç a la nostra agenda
   

 

 

 

 


© 2007 Fundació Agroterritori · Prohibida la seva reproducció | Avís legal | Contacte | Sobre el web