Què és Agroterritori?
Objectius i principis fundacionals
Qui som
Organigrama
Seu i contacte
Materials de presentació
catala
catala
Español
English
Inici - Eines - Formació acadèmica -
Màster de Sistemes Agrícoles Periurbans
Descripció

El Màster Oficial de Sistemes Agrícoles Periurbans (ApU) pretén formar experts en la gestió d'empreses agroalimentàries capaces de rendibilitzar la proximitat a grans mercats, així com experts en la planificació i gestió econòmica, agrícola, paisatgísitca i ambiental dels espais agraris periurbans.

Enllaç Web del Màster de Sistemes Agrícoles Periurbans (ApU)
Enllaç2 Web de l'Escola d'Agricultura de Barcelona (ESAB, UPC)
Observacions Màster Universitari (120 ECTS) de l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona (ESAB, UPC).
Temes relacionats Més sobre aquest tema
   

 

 

 

 

Màster en Planificació Integrada pel Desenvolupament Rural i la Gestió del Medi Ambient
Descripció

El Màster està concebut per proporcionar als participants coneixements sobre les característiques de diversos ecosistemes rurals i naturals mediterranis i eines per la comprensió dels problemes bàsics de la gestió dels recursos i del desenvolupament rural mitjançant una aproximació sistèmica. Els problemes de planificació rural es consideren en el context de l'actual marc socieconòmic regional, nacional i internacional.

Enllaç Web oficial del màster
Observacions Màster Universitari (120 ECTS) organitzat per l'Instituto Agronómico Mediterráneo de Zaragoza (IMAZ) i la Universitat de Lleida (UdL).
Temes relacionats Més sobre aquest tema
   

 

 

 

 

Càtedra de Geografia i Pensament Territorial (UdG)
Descripció

La Càtedra de Geografia i Pensament Territorial és un ens dependent de la Universitat de Girona que actua com a  fòrum permanent d'estudi, reflexió, investigació i difusió de qualsevol temàtica relacionada amb el món de la geografia i del pensament territorial. Entre els diferents temes d'estudi que tracta, destaquen: nous corrents i nous mètodes en l'ordenació del territori, els reptes de la gestió mediambiental, la percepció del paisatge i la configuració d'imatges vinculades al territori, turisme i sostenibilitat, conflictes geopolítics, i la dimensió escalar en el planejament territorial.

Enllaç Web de la Càtedra (UdG)
Document 1 Tríptic informatiu de la càtedra
Temes relacionats Més sobre aquest tema
   

 

 

 

 

Postgrau en Intervenció i gestió del paisatge per a la ordenació del territori i del medi ambient (UAB)
Descripció

El màster en Intervenció i gestió del paisatge proposa una aproximació interprofessional per a tractar els mètodes d'anàlisi i interpretació del paisatge, els fonaments de disseny i planificació, les dinàmiques de producció del paisatge en diversos àmbits territorials (rurals, urbans, metropolitans i espais protegits), els instruments jurídics, econòmics i de gestió ambiental i paisatgística, tot contemplant les diferents dimensions social, cultural i turística del paisatge.

Enllaç Web del Departament de Geografia de la UAB
Document 1 Tríptic de presentació del màster
Temes relacionats Més sobre aquest tema
   

 

 

 

 


© 2007 Fundació Agroterritori · Prohibida la seva reproducció | Avís legal | Contacte | Sobre el web