Què és Agroterritori?
Objectius i principis fundacionals
Qui som
Organigrama
Seu i contacte
Materials de presentació
catala
catala
Español
English
Inici - Enllaços - Plataformes locals -
Aturem EuroVegas - Salvem el Delta del LLobregat
Descripció

Us presentem la Plataforma Aturem EuroVegas - Salvem el Delta del Llobregat.

En aquests moments, més que mai, l'espai agrari del Baix Llobregat necessita del nostre suport i mobilització.

Publicació http://aturemeurovegas.wordpress.com/
Data publicació 22-3-2012
Enllaç Aturem EuroVegas - Salvem el Delta del Llobregat
   

 

 

 

 

Projecte Grípia, Territori Ramader
Descripció

El Projecte Grípia. Territori Ramader té com a objectiu garantir el relleu generacional de les explotacions agroramaderes de muntanya mitjançant la incorporació de joves a l’activitat, la gestió sostenible de les explotacions i la dinamització del sector fent-lo viable econòmicament. Alhora el projecte té com a objectiu dignificar aquesta professió i facilitar eines per a la seva organització i cooperació.

Les seves línies d'actuació són: a) l'escola de pagesos i pastors, b) el banc de terres, c) el servei de suport a explotacions, d) la dinamització dels processos de comercializació, d) i la sensibilització de joves.

Enllaç Enllaç al web de Projecte Grípia
   

 

 

 

 

Per l'horta
Descripció Plataforma de defensa de les hortes de València, organitzant nombroses activitats per a la promoció dels productes locals i la sensibilització de la ciutadania a l'entorn de la importància de preservar aquests espais.
Enllaç Enllaç al web de l'organització Per l'Horta
   

 

 

 

 

Territoris Serens
Descripció

Territoris Serens són aquells que aposten per un model de desenvolupament centrat en la gent que hi viu, potenciant la participació i el dinamisme dels agents i recursos propis i fent de la "serenitat" un paradigma de l'estil de vida que s’hi persegueix.

Enllaç Enllaç
   

 

 

 

 

Voluntariat Ambiental per Gallecs
Descripció

VOLGA (Voluntariat Ambiental per Gallecs) neix des de la societat civil per promoure la conservació dels espais agraris i naturals de l'àmbit de Gallecs, com a continuació de les lluites endegades fa anys quan es posava sobre la taula l'opció d'urbanitzar la zona: "Gallecs verd i agrícola". Com expresa en el portal, VOLGA pretén buscar l'equilibri entre el lleure i l'activitat agraria. Realitzar totes aquelles activitats que fomentin el coneixement, el respecte i la divulgació de l'espai rural de Gallecs.

Enllaç Enllaç al web de Voluntariat Ambiental per Gallecs
   

 

 

 

 


© 2007 Fundació Agroterritori · Prohibida la seva reproducció | Avís legal | Contacte | Sobre el web