Què és Agroterritori?
Objectius i principis fundacionals
Qui som
Organigrama
Seu i contacte
Materials de presentació
catala
catala
Español
English
Inici - Enllaços - Entitats ecologistes -
Grup de Defensa del Ter
Descripció

El Grup de Defensa del Ter (GDT) va néixer l’any 1989 amb l’objectiu de recuperar la vida i l’entorn de la Conca del Ter. A partir de l’interès pel riu i de la preocupació per totes les problemàtiques que hi fan referència, el GDT ha ampliat l’àmbit de la seva actuació a multitud de temes relacionats amb el medi ambient. Actualment podem dir que el seu àmbit d’actuació territorial va més enllà de la Conca del Ter.

Enllaç Enllaç al web del Grup de Defensa del Ter
   

 

 

 

 

ADENC, Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura
Descripció

L'ADENC organitza activitats per donar a conèixer la natura i per sensibilitzar la societat alentorn alentorn dels seus valors i funcions. Coordina cursets, audio-visuals, xerrades, col·loquis, editat dossiers informatius... i desenvolupa una important tasca de denúncia de de les agressions que pateix el patrimoni natural.

Enllaç Web de l'Adenc
   

 

 

 

 

Ecologistes de Catalunya (EdC)
Descripció

Ecologistes de Catalunya és una federació que agrupa 12 entitats ecologistes de diferents indrets de Catalunya. Va néixer l'any 2002 a partir de l'Assemblea d'Entitats Ecologistes de Catalunya (AEEC). Realitza una important tasca de denúncia de conflictes relacionats amb el medi ambient i de proposta de mesures correctores.

Entre d'altres, destaquem el Mapa de Conflictes Ambientals editat conjuntament amb IPCENA, i el Mapa de Conflictes Ambientals de Catalunya, on es posen de manifest els diferents espais de Catalunya amenaçats.

Enllaç Enllaç al web de EdC
   

 

 

 

 


© 2007 Fundació Agroterritori · Prohibida la seva reproducció | Avís legal | Contacte | Sobre el web