Què és Agroterritori?
Objectius i principis fundacionals
Qui som
Organigrama
Seu i contacte
Materials de presentació
catala
catala
Español
English
Inici - Enllaços - Institucions internacionals -
OCDE (Organisation de Coopéraation et Développement Économiques)
Descripció

L'OCDE és un fòrum de discussió intergovernamental, que permet als governs comparar experiències referents a l'economia i polítiques públiques. 

En el marc de l'OCDE la Direcció de l'Agricultura ofereix un anàlisi del sector agrícola i de les polítiques de desenvolupament rural, alhora que ha desenvolupat nombrosos estudis per a definir indicadors que permetin caracteritzar els espais agraris i les bones pràctiques en la gestió de les explotacions.

Enllaç Web de l'OCDE
   

 

 

 

 

Resources Center on Urban Agriculture and Food Security
Descripció

 El Centre de Recursos en Agricultura Urbana i Seguretat Alimentària (RUAF) és una xarxa de treball creada l'any 1996 que agrupa diferents Centres d'Estudis regionals sobre agricultura urbana, amb l'objectiu de fomentar l'intercanvi d'experiències i documentació relacionada amb aquesta temàtica.

Enllaç Web de RUAF
   

 

 

 

 

Joint Research Center (JRC)
Descripció

El Joint Research Center (JRC) és un centre d'investigació depenent de la Comissió Europea i òrgan assessor d'aquesta en temes científics. Els informes del JRC són utilitzats, doncs, per guiar les polítiques de la UE, i notablement en aspectes relacionats amb el medi ambient i la agricultura. Al portal web del JRC trobarem, doncs, nombrosos informes i estudis tècnics sobre el sector agrari.

Enllaç Web del JRC
   

 

 

 

 


© 2007 Fundació Agroterritori · Prohibida la seva reproducció | Avís legal | Contacte | Sobre el web