Què és Agroterritori?
Objectius i principis fundacionals
Qui som
Organigrama
Seu i contacte
Materials de presentació
catala
catala
Español
English
Inici - Eines - Estadístiques -
Dades i estadístiques del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural
Descripció El DAR, al seu portal web, ofereix informació sobre diferents paràmetres relacionats amb l’activitat agrària: Evolució dels mercats i sectors, superfícies conreades, censos ramaders, context socioeconòmic, aigua, meteorologia, territori i ruralitat, formació i tecnologia, alimentació i qualitat, i eleccions sindicals al camp
Enllaç Web del Departament d'Agricultura Alimentació i Acció Rural - Estadístiques del DAR
Temes relacionats Més sobre aquest tema
   

 

 

 

 

Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat)
Descripció L'Idescat produeix estadístiques oficials de caràcter econòmic, demogràfic, social i territorial. També fa el seguiment d'altres activitats estadístiques que es porten a terme a Catalunya. És la institució responsable de la difusió de tots els resultats estadístics oficials que es realitzen a Catalunya, mitjançant la publicació d'aquestes dades, a través de la biblioteca, del web o atenent les demandes que arriben a l'Institut.
Enllaç Web de l'Idescat
Observacions A l’apartat d’economia de la seva web hi ha informació dedicada exclusivament al sector agrari. A més, també disposen d’un apartat complet dedicat a les dades territorials. Les estadístiques mediambientals estan a l’apartat Societat. També existeix un apartat d’indicadors estadístics a nivell Europeu.
Temes relacionats Més sobre aquest tema
   

 

 

 

 

Instituto Nacional de Estadística (INE)
Descripció L’INE produeix estadístiques oficials de l’Estat Espanyol. Organitza la informació que ofereix en difernts apartats de Entorn físic i medi ambient, demografia i població, economia, societat, ciència i tecnologia, agricultura, industria energia i construcció, serveis. També posa a l’abast documents de síntesi de diferents dades i informacions internacionals sobre diferents temes.
Enllaç Instituto Nacional de Estadística
   

 

 

 

 

Estadístiques de la FAO (Organització de les Nacions Unides per a l’agricultura i l’alimentació)
Descripció FAOSTAT permet l’accés a més de 3 milions de sèries cronològiques i de dades en relació amb l’agricultura i l’alimentació. Inclou informacions d’abast mundial, regional i estatal i està disponible en diferents idiomes, entre ells, el castellà.
Enllaç FAOSTAT
Observacions Els apartats d’aquesta font de dades són: producció, comerç, consum, comptes de subministres i utilització, seguretat alimentària, preus, recursos, forestal i, pesca.
Temes relacionats Més sobre aquest tema
   

 

 

 

 

EuroStat. Estadístiques de la Unió Europea (UE)
Descripció Eurostat és l’oficina estadística de les Comunitats Europees. La seva tasca es facilitar a la UE estadístiques a nivell Europeu. A més de dades generals i regionals, ofereix informació classificada per agricultura i pesca, economia i finances, població i situació social, indústria comerç i serveis, comerç exterior, transport, medi ambient i energia i, Ciència i tecnologia.
Enllaç EuroStat
Observacions El portal d’Eurostat es pot consultar en Anglès, Francès i Alemany.
Temes relacionats Més sobre aquest tema
   

 

 

 

 

Estadístiques del Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí (MARM)
Descripció La informació està dividida en dos àrees: Medi Ambient, on hi ha estadístiques generals i sectorials. Medi Rural i marí, on s’inclouen dades sobre agricultura, pesca, i economia agrària
Enllaç Ministeri Medio Ambiente y Medio Rural y Marino
Observacions L’apartat agrari disposa d’informació entre d’altres, sobre preus, sectors ramaders, sectors agrícoles, mercat de la terra, rendes agràries, ... El ministeri elabora un butlletí setmanal de conjuntura, un informe mensual d’estadística i un anuari d’estadística agroalimentària.
Temes relacionats Més sobre aquest tema
   

 

 

 

 

Estadístiques del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya (DMAH)
Descripció El DMA selecciona un recull de dades rellevants i les posa a l’abast al seu portal web. Les divideix per temes: Aigua, Medi Natural, Aire, Sistemes de Qualificació Ambiental, Habitatge i Residus. A més, ofereix un apartat de destacats amb documents sobre l’estat del medi.
Enllaç Estadístiques Departament Medi Ambient i Habitatge
Observacions A l’apartat d’aigua es poden consultar els consums d’aigua per usos, i l’evolució i destí dels fangs de depuradora. A l’apartat de medi natural es pot obtenir informació sobre incendis, superfície i llocs englobats en el les diferents figures de protecció del patrimoni natural i, sobre l’evolució del sector agroforestal.
Temes relacionats Més sobre aquest tema
   

 

 

 

 


© 2007 Fundació Agroterritori · Prohibida la seva reproducció | Avís legal | Contacte | Sobre el web