Què és Agroterritori?
Objectius i principis fundacionals
Qui som
Organigrama
Seu i contacte
Materials de presentació
catala
catala
Español
English
Inici - Estratègies - Des de la participació - Plans de gestió
Pla de Gestió del Parc Agrari del Baix llobregat
Descripció

El Pla de Gestió del Parc Agrari del Baix Llobregat té com a finalitat "consolidar i desenvolupar la base territorial i facilitar la continuïtat de l'activitat agrària, tot impulsant programes especifícs que permetin preservar els valors i desenvolupar les funcions de l'espai agrari en el marc d'una agricultura sostenible integrada en el territori i en harmonia amb el medi natural".

Aquest Pla de Gestió és un dels eixos sobre els quals s'estructura el Parc Agrari, on hi queden definides les línies estratègiques de gestió per tal de fomentar l'activitat agrícola de la zona. El document fou aprovat l'any 2001.

Publicació Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, any 2001
Data publicació 1-1-2001
Enllaç Web del Parc Agrari del Baix Llobregat
Document 1 Pla de Gestió Parc Agrícola Baix llobregat.pdf
Temes relacionats Més sobre aquest tema
   

 

 

 

 

Manual de Plans de Gestió EUROSITE
Descripció

"Un pla de gestió és un document escrit, discutit i aprovat que descriu un territori o espai i els problemes i oportunitats que presentarà una gestió adreçada a preservar els seus valors naturals, la geomorfologia o els trets paisatgístics, de manera que els objectius establerts en funció d'aquesta informació es puguin assolir treballant-hi de manera adequada durant un període de temps adequat".

Aquest manual explica els passos a fer per elaborar un pla de gestió i els apartats que s'han de tenir en compte per elaborar-ne un segons el model Eurosite.

Publicació Eurosite, 2000 (l'adaptació al català ha estat realitzada per la Fundació Territori i Paisatge)
Data publicació 1-1-2000
Enllaç Web de Eurosite
Observacions El manual Eurosite ha estat elaborat per treballar sobre espais naturals. Malgrat l'activitat agrícola és un aspecte supletori del model Eurosite, aquest document pot ser una referència per qualsevol persona que vulgui desenvolupar un pla de gestió per un espai agrícola.
Document 1 Manual de plans de gestió EUROSITE
Temes relacionats Més sobre aquest tema
   

 

 

 

 


© 2007 Fundació Agroterritori · Prohibida la seva reproducció | Avís legal | Contacte | Sobre el web