Què és Agroterritori?
Objectius i principis fundacionals
Qui som
Organigrama
Seu i contacte
Materials de presentació
catala
catala
Español
English
Inici - Actuacions i Projectes - Catalunya - Parc Agrari del Baix Ter
Parc Agrari del Baix Ter, els antecedents
Descripció

La protecció i gestió dels espais agraris del Baix Ter mitjançant la figura d'un Parc Agrari, és una reclamació que prové de diferents àmbits. Des del sector agrícola la proposta va ser formalitzada a través del Congrés del Món Rural'06, en el Pacte Territorial per l'Alt i el Baix empordà (estratègia 7, creació de parcs agraris).

Des de l'àrea de Medi Ambient de la Diputació de Girona, també es va mencionar la necessitat de crear aquest Parc Agrari en l'estudi Diagnosi d'espais connectors de l'àrea de Girona (pàg.48). En aquest document es descriu la zona que ocuparia el potencial Parc Agrari com una Unitat Paisatgística, i es fa una proposta dels municipis que s'haurien d'incloure.

Observacions - Proposat en la "Diagnosi d'espais connectors de la demarcació de Girona" Arvensis Gestió i assessorament ambiental per encàrrec de la Diputació de Girona. - Proposat en els estratègies del Pacte Territorial 5 Alt i Baix Empordà presentats en el Congrès del Món Rural maig 2006. - Previst a la proposta de Parc Natural del Montgrí. - Previst al Pla Director Territorial de l'Empordà.
Document 1 Congrés del Món Rural. Pacte Territorial de l'Alt i Baix Empordà
Document 2 Diagnosi d'espais connectors de la demarcació de Girona (pàgina 48, Parc Agrari del Baix Ter)
   

 

 

 

 


© 2007 Fundació Agroterritori · Prohibida la seva reproducció | Avís legal | Contacte | Sobre el web