Què és Agroterritori?
Objectius i principis fundacionals
Qui som
Organigrama
Seu i contacte
Materials de presentació
catala
catala
Español
English
Inici - Activitats d'Agroterritori - Seminari sobre la futura Llei d'Espais Agraris de Catalunya - Documents de les jornades - Conclusions definitives
Conclusions definitives - Seminari Futura Llei d'Espais Agraris de Catalunya

Els dies 17 i 18 de gener de 2008 va tenir lloc a la Universitat de Girona el seminari sobre "La Futura Llei d'Espais Agraris de Catalunya", organitzat per la Càtedra de Geografia i Pensament Territorial de la Universitat de Girona i la Fundació Agroterritori.

En el transcurs de les jornades es va debatre la situació actual dels espais agraris, els models de gestió existents en el territori i es va remarcar la necessitat d'una llei que regulés la situació d'aquests espais, amb objecte de promoure el seu desenvolupament i d'establir mecanismes de gestió eficaços. El Seminari es va dividir en tres blocs: I) La planificació dels espais agraris, II) Els models de gestió dels perímetres agraris delimitats, III) Els informes d'impacte agrari.

El document de conclusions (fitxer adjunt) estableix les bases per la futura llei d'espais agraris.

La Fundació Agroterritori ha editat un llibre amb totes les ponències i intervencions que es van fer durant el Seminari.

Descripció   
Data publicació 18-1-2008
   

 

 

 

 


© 2007 Fundació Agroterritori · Prohibida la seva reproducció | Avís legal | Contacte | Sobre el web