Categories

Carta de l’agricultura periurbana

Els dies 8 i 9 de setembre de 2010, a la Sala de Graus de l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona a Castelldefels, es va celebrar el Seminari Agroterritorial.

Amb aquest acte es va tancar el debat promogut pel Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, la Fundació Agroterritori i la Red Agroterritorial, per consensuar el document “LA CARTA DE L’AGRICULTURA PERIURBANA per a la preservació, l’ordenació, el desenvolupament i la gestió dels espais agraris periurbans”.

El propòsit d’aquest document és el de motivar a les autoritats públiques a adoptar polítiques i mesures a escala local, regional, nacional i internacional per protegir, planificar, desenvolupar i gestionar els espais agraris periurbans europeus. Polítiques i mesures que han de tenir com a finalitat la consolidació de l’activitat agrària i dels professionals que la fan possible: agricultors i agricultores, així com els tècnics i els investigadors agraris.

*

Adhereix-te aquí: http://www.agroterritori.org/web2/?p=1370

*

*

Català: Carta de la Agricultura periurbana

Castellano: Carta de l’Agricultura periurbana

Français: AgriculturePeriurbaine_FR

English: CHARTER_ON_PERIURBAN_AGRICULTURE

*

*

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.