Categories

Conclusions del DEBAT AGROTERRITORIAL:Diversitat d’usos de l’aigua en una plana seca

La Fundació Agroterritori i la Càtedra Repsol de Competitivitat i Desenvolupament Regional tenen el plaer de convidar-vos al

DEBAT AGROTERRITORIAL  Diversitat d’usos de l’aigua en una plana seca

L’aigua és un recurs escàs, poc disponible i en competència entre diferents usos i activitats, motiu de debat però també de conflicte.

Aquest Debat Agroterritorial vol posar sobre la taula una qüestió debatuda i amb molt ressò a les Terres de Lleida. Ara, l’objectiu que es propoa és el de reflexionar des de la perspectiva de la multifuncionalitat d’usos de l’aigua i la seva compatibilitat. Per això aquest Debat Agroterritorial proposa reunir als diferents representants dels diversos usos de l’aigua amb la finalitat, primer d’exposar les problemàtiques existents, i segon d’aportar idees, des d’una vessant propositiva per aconseguir un punt de trobada cap a la compatibilitat, la legitimació dels usos i per acostar els reptes de l’aigua a la societat.

DEBAT AGROTERRITORIAL: Diversitat d’usos de l’aigua en una plana seca

Podeu seguir-nos i deixar el vostre comentari al nostre Twitter (https://twitter.com/#!/Agroterritori) o al Facebook. També podeu enviar-nos un mail amb el vostre comentari i el penjarem a la nostra web.

Documents relacionats:

Programa Debat Agroterritorial: Diversitat d’usos de l’aigua en una plana seca

Invitació Debat Agroterritorial: Diversitat d’usos de l’aigua en una plana seca

Conclusions del Debat Agroterritorial

One Response to Conclusions del DEBAT AGROTERRITORIAL:Diversitat d’usos de l’aigua en una plana seca

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.