Categories

Mapa de Cobertes del Sòl de Catalunya

Mapa editat pel Centre de Recursos Ecològics i Aplicacions Forestals (CREAF), que ofereix informació cartogràfica amb alta resolució sobre els usos del sòl. La informació es pot descàrregar en format raster i vectorial, per la qual cosa aquesta aplicació permet treballar amb les dades per generar nova cartografia.

Respecte als espais agraris ofereix informació classificada en els següents nivells: conreus, arrossars, vinyes, hivernacles, conreus en transformació, piscifactories i conreus aqüícoles, conreus abandonats-prats, conreus abandonats-matollars, conreus abandonats-boscos, canals artificials i bassses agrícoles.

Figura: imatge detall de la zona del Parc Agrari del Baix Llobregat

Enllaços d’interès:

Enllaç al Mapa de Cobertes del Sòl de Catalunya

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.