Categories

El projecte Eurovegas, a debat al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

La possible construcció del complex Eurovegas a Catalunya va centrar, el passat 20 de juny, un debat a la seu de plaça Nova del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

Amb l’objectiu principal de poder obrir i mantenir un intercanvi d’arguments i opinions professionals amb els assistents al debat, un panell d’experts interdisciplinar integrat per integrat per la biòloga Anna Zahonero; l’economista Agustí Jover; el geògraf Francesc Muñoz; l’advocat Carles Pareja i els arquitectes Xavier Matilla i Maria Rubert, va exposar les seves opinions sobre el polèmic projecte per, posteriorment, obrir un debat entre els assistents, que van omplir la sala d’actes de plaça Nova.

El degà del Col·legi, Lluís Comerón, va ser l’encarregat de moderar l’acte, que a més va comptar amb una fila zero integrada pels arquitectes Eugeni Bach, Agàpit Borràs, Enric Massip, Xavier Monteys, Manuel Ruisánchez, Enric Serra, Antoni Solanas i Pere Joan Ravetllat.

Vegeu el vídeo íntegre del debat Eurovegas al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya:http://www.coac.net/mcte10/

Amb aquesta iniciativa, el Col·legi pretén complir amb la responsabilitat d’esdevenir la plataforma més idònia per articular un debat professional sobre temes d’un gran impacte des de múltiples perspectives, com és el cas de la possible implantació a Catalunya del macroprojecte d’Eurovegas.

Més que tractar de discutir únicament sobre el projecte específic d’Eurovegas, l’objectiu de la taula de debat es plantejar una reflexió crítica genèrica al voltant d’operacions d’aquestes dimensions que poden superar els límits de desenvolupament del país.

Video primer debat contra el projecte Eurovegas. COAC

Enllaços d’interès:

Vídeo íntegre del primer debat contra Eurovegas al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya:

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.