Categories

Presentació en roda de premsa del Manifest d’Agroterritori en contra Eurovegas

Avui, 14 de juny de 2012, la Fundació Agroterritori ha presentat a Barcelona el seu manifest contra el projecte Eurovegas i la seva instal·lació en un espai agrari periurbà tan valuós com és el Parc Agrari del Baix Llobregat.

La presentació en roda de premsa ha estat a càrrec de Joan Caball, vicepresident de la Fundació Agroterritori i president de la Cambra Agrària de Girona; Joaquin M. Puigvert, vicerector de Relacions Institucionals, Societat i Cultura de la Universitat de Griona, i Josep Maria Coll, membre del Patronat de la Fundació Agroterritori i de la Comissió Parmanenet d’Unió de Pagesos de Catalunya.

Assistiren TV3, Agència Catalana de Notícies, Xarxa de Televisions Locals, El Periódico, BTV, RNE, SER, COM Radio i Europa Press.

Diferents mitjans recullen la notícia com: Ara.catEl Periódicoelpais-Catalunya;elBaix.catABC.esBTVnotícies.cat; jornal.cat; També adjuntem l’enllaç del Telenotícies comarques (minut 00.15.30) i del Telenotícies migdia (minut 00.14.40).

Enllaços d’interès:

Telenotícies comarques 14.06.2012. Roda de premsa d’Agroterritori

Telenotícies migdia14.06.2012. Roda de premsa d’Agroterritori

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.