Categories

Agricultura urbana, bases per la seva planificació

L’agricultura urbana desenvolupa un rol molt important en països en desenvolupament. Si bé en el primer món és concebuda com un instrument d’oci, de sensibilitzatió mediambiental i, sobretot, paisatgístic, en els països en vies de desenvolupament juga un paper clau en les economies familiars (subministre d’aliments). Aquests vídeos, produïts per la Fundació RUAF (Resources Centres on Urban Agriulture and Food Security), pretenen aproximar la realitat de l’agricultura urbana als agents implicats en la planificació per elaborar polítiques que ajudin al desenvolupament de l’agricultura urbana.

A la pàgina web de la Fundació RUAF trobarem una extensa informació relacionada amb l’agricultura urbana.

Enllaços d’interès:

Veure el vídeo

Web de RUAF

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.