Categories

Gallecs. Més de trenta anys de propostes i accions

Com defineix el títol, el llibre fa un repàs de les propostes i accions que s’han succeït al llarg del temps i que han originat la constitució del Consorci de l’Espai d’Interès Natural de Gallecs. En el llibre es fa una revisió a la història de l’agricultura de Gallecs i a les accions que han permès revaloritzar els sòls agrícoles d’aquest espai. L’autor també ens fa una proposta de futur: «quin paisatge  volem fomentar? com s’ha de gestionar?». En tot cas la publicació posa de manifest la trascendència que té aquest espai dintre del teixit urbà metropolità de Barcelona.

González R, Boter de Palau Gallifa R, Editorial Mediterrània, Barcelona 2003.

Enllaços d’interès:

Web de la Societat Catalana de Geografia – Per saber-ne més, el SCG ens ofereix un breu resum dels continguts del llibre

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.