Categories

Conferència: Noves directrius PDR. 14/oct, Barcelona

Conferència: “Noves directrius del Programa de desenvolupament rural (PDR) de Catalunya 2014-2020”

Aquesta conferència anirà a càrrec  del Sr. Jordi Sala, director general de Desenvolupament Rural del Departament del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

El Programa de desenvolupament rural (PDR) de Catalunya 2014-2020, és un dels principals instruments de què disposa la Generalitat de Catalunya per tal de promoure una política estructural dirigida al món rural, donant especial atenció als sectors agraris i forestals.

Pel proper període 2014-2020, en el context general de la nova Política Agrària Comuna (PAC), l’ajuda al desenvolupament rural vol contribuir a que el sector agrícola de la Unió sigui més equilibrat des de l’òptica territorial i mediambiental, més resistent als canvis climàtics i més innovador a fi d’assolir objectius com la competitivitat de l’agricultura.

La Secció de Estudis Rurals de la ICEA com entitat científica, tècnica, cultural i de reflexió, d’estudi i debat sobre agricultura, ramaderia i silvicultura catalanes, i del món rural, ha programat aquesta jornada per a poder debatre els diferents aspectes d’aquest nou Pla per als propers anys.

Quan: 14.10.2014 a les 19:00 hores

On: Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.