Categories

Tertúlia: Eines 2.0. 3/nov, Barcelona

Tertúlia: EINES 2.0 PER COMUNICAR LA RECERCA

A càrrec de Xavier Lasauca, responsable de Gestió del Coneixement i Sistemes d’Informació   en R+D a la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Economia i Coneixement.

Organitza: ICEA i ACCA

Dia i hora: dilluns, 3 de novembre, a les 7 de la tarda

Lloc: sala Nicolau d’Olwer de l’IEC (Carrer del Carme 47, Barcelona)

Internet és un canal que cada dia pren més importància. Les xarxes socials són eines que ens faciliten utilitzar i aprofitar el canal d’internet, i que podem utilitzar en tots els àmbits de relació: personals, familiars, professionals i socials.

En Xavier Lasauca, físic teòric de formació, és un usuari avançat d’aquestes eines, i no només a nivell particular, sinó també professional. És autor de diversos articles, presentacions i del bloc L’ase quàntic i ens parlarà de com es poden utilitzar les eines que la xarxa ens proporciona per compartir i gestionar millor el coneixement, especialment en els àmbits de les universitats i la recerca, i sobre com aquestes eines poden contribuir a augmentar l’impacte i la seva visibilitat

Col·labora en el bloc multidisciplinari Des de la Mediterrània i forma part de la Xarxa d’Innovació Pública, integrada per professionals vinculats a les administracions per compartir projectes i bones pràctiques i, alhora, idear nous serveis conjuntament amb la resta d’actors públics (ciutadania, proveïdors, etc.) a partir del coneixement de l’Administració.

La Institució Catalana d’Estudis Agraris i l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació organitzem aquest acte pensant que molts no coneixem prou aquestes eines i que altres no sabem treure tot el partit que podríem. Així, tenim l’oportunitat de conèixer com es poden utilitzar, quin ús en fan altres professionals i quins avantatges té saber com funcionen.

És un acte gratuït i obert a tothom. Us animem a venir i esperem que respongui a la vostra inquietud.

MÉS INFO A: http://blogs.iec.cat/icea/2014/10/03/eines-2-0-per-comunicar-la-recerca/

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.