Categories

Conferència: La Llei d’Espais Agraris, 29/oct, Barcelona

Conferència “La Llei d’Espais Agraris”

A càrrec d’Antoni Enjuanes Puyol. 29 d’octubre del 2014 , a les 18.30 de la tarda. Sala Pere i Joan Coromines de l’IEC (Carrer del Carme, 47, 08001 Barcelona).

El Govern de la Generalitat ha aprovat la memòria preliminar de l’Avantprojecte de la Llei de sòl agrari, amb l’objectiu de protegir i promoure sòl per a usos agraris i l’eficiència d’aquests usos per tal d’incrementar la capacitat alimentària de Catalunya.

La nova regulació ha de permetre definir i aprovar els instruments més idonis d’intervenció en el territori per a protegir els espais agraris davant d’altres usos del sòl. La finalitat de la nova llei és garantir l’equilibri entre els usos agraris i altres usos del territori i, aconseguir així que l’impacte de les infraestructures i del sòl urbà en els espais d’alt valor agrari sigui tan petit com sigui possible.

La ICEA, com a entitat científica i de debat sobre agricultura, ramaderia i silvicultura catalanes ha de participar activament en tot el procés de redacció de la Llei del sòl agrari. Per això, la Secció d’Agricultura ha programat aquesta jornada que impartirà Antoni Enjuanes Puyol, subdirector general d’Infraestructures Rurals del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

 Més informació i inscripcions al fullet JORNADA_SÒL_AGRARI

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.