Categories

Jornades de Desenvolupament Territorial. 19/11, Lleida

Jornades de Desenvolupament Territorial. Universitat i territori en el desenvolupament regional.

Les interaccions de les universitats amb els territoris cada cop són més amplies. El paper històric de la universitat tancada que únicament impartia docència als seus alumnes ha donat pas a centres cada cop més implicats en el desenvolupament regional. La recerca, l’impuls a la societat, la col·laboració entre institucions del territori o la creació d’empreses són àrees en les quals les universitats cada cop tenen un paper més important. Les jornades es proposen analitzar aquest nou repte de les institucions d’educació superior: la transferència del coneixement i la innovació que generen cap al seu entorn social i econòmic. En aquest sentit la jornada es planteja com assolir el que s’ha anomenat la triple hèlix: aconseguir que administració, universitat i empresa multipliquin els vincles i la coordinació per promocionar l’emprenedoria, la recerca i la interacció amb el món empresarial i amb el territori de què forma part.

Es celebrarà al Saló Victor Siurana, Edifici Rectorat, Universitat de Lleida, pl. Víctor Siurana, 1, Lleida. La inscripció es gratuïta. Es prega que notifiquin l’assistència abans del dia 17 de novembre a: catedra.repsol@udl.cat

Programa: http://www.cdr.udl.cat/fitxers/programa-dia-19