Categories

Jornada d’Eines d’anàlisi de l’espai agrari (21.11 UdG, Girona)

El proper divendres 21 de novembre a la Sala d’Actes de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona (Carrer Maria Aurèlia Capmany, 61) organitzem la jornada Eines d’anàlisi de l’espai agrari de les comarques gironines a través de casos pràctics.

En els darrers anys, Agroterritori ha acollit a alumnes en pràctiques del Grau de Geografia, de Ciències Ambientals i d’Enginyeria informàtica de la Universitat de Girona, així com a alumnes italians amb una beca Erasmus per cursar el Màster Interuniversitari en polítiques i planificació per les ciutats, l’ambient i el paisatge, també de la UdG.

La jornada que organitzem pretén mostrar algunes d’aquestes experiències fruit de la vinculació d’Agroterritori amb la Universitat de Girona.

Programa de la jornada: Girona_espai agrari_211114_779

—-

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.