Categories

Ajuts a la modernització de cooperatives (DAAM)

Ajuts per al foment de la concentració, la intercooperació i la modernització de les cooperatives i altres entitats associatives agràries

L’objectiu d’aquests ajuts és fomentar la concentració, la intercooperació de les cooperatives agràries, per contribuir al desenvolupament del sector agroalimentari i a incrementar la dimensió econòmica i social de les cooperatives.
Entre els objectius d’aquests ajuts també hi ha restablir i potenciar la competitivitat de les cooperatives i de les zones rurals i facilitar el desenvolupament d’activitats econòmiques i socials amb l’adopció de mesures de modernització, de gestió empresarial i de comercialització.

Les actuacions objecte de subvenció es poden dur a terme durant les anualitats 2015, 2016 i 2017.

A qui va dirigit?

  • A les cooperatives agràries dedicades a la transformació i comercialització constituïdes legalment.
  • A les entitats associatives agràries que sota qualsevol fórmula jurídica, reconeguda en dret, estiguin formades o participades majoritàriament per cooperatives agràries d’aquestes característiques.
  • Als nous grups cooperatius que resultin d’acords o concerts de col·laboració.

Termini: del 18 de febrer de 2015 al 17 d’abril de 2015, ambdós inclosos.

ENLLAÇ

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.