Categories

Agroterritori participa en la proposta HIRULA (HERA-JRP2015)

Agroterritori participa en la proposta Historical rural landscapes as European heritage. Meanings, values, norms and policies (HIRULA) presentada el 9 d’abril al programa de recerca Humanities in the European Research Area (HERA) Joint Research Programme-2015. La proposta està liderada per la Dra. Benedetta Castiglioni de la Università degli Studi di Padova, i compta amb el recolzament de: Università IUAV di Venezia, Ecologic Institute d’Alemanya, Universitat de Girona, Utrecht University dels Països Baixos, University of Applied Sciences and Arts of Southern Switzerland, University of Warsaw de Polònia, CIVILSCAPE (Xarxa d’ONGs per a l’aplicació del Conveni europeu del paisatge), Regione del Veneto, Soprintendenza belle arti e paesaggio per Venezia e laguna, Atelier Limo i Insel-und Halligkonferenz.

L’objectiu d’HIRULA és l’anàlisi interdisciplinari comparativa dels diferents processos territorials i polítics que han conformat aquest paisatge rural històric i que en són una part del patrimoni cultural d’Europa. El principal aspecte innovador de HIRULA consisteix en l’anàlisi dels: valors, actors, legislació i usos del territori.

Enllanç a HERA

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.