Categories

Conferències d’Agricultura La Tallada (Grup Municipal ERC 03/10)

El Grup Municipal ERC La Tallada d’Empordà, en col·laboració amb Unió de Pagesos de Catalunya, Flequers Artesans, Agroterritori, Coalició Compromís, Arrels a taula, Km.0 i Llet Nostra, organitzen el Primer Cicle de Conferències d’Agricultura La Tallada el proper 3 d’octubre a l’Espai polivalent Empordanet, la Tallada.

PROGRAMA: 03oct_JornadesAgriculturaLaTallada_programa

Les jornades, en sessió de matí i de tarda, tractaran el futur de la pagesia a Catalunya i a la Unió Europea, la transformació del model agrícola i la viabilitat del model i els casos d’èxit a l’agricultura catalana. L’activitat és gratuïtes i de lliure accés, excepte el dinar al Local l’Empordanet per un preu de 15 euros (cal inscripció al dinar enviant un correu electrònic a jornadalatallada@gmail.com).

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.