Categories

EUROREGIO – Seminari 19 novembre presentació de resultats

Us convidem a assistir el proper dijous 19 de novembre al Seminari “ÚS EFICIENT DE L’ENERGIA EN EXPLOTACIONS DE VACA DE LLET DE L’EUROREGIÓ” com a acte de presentació dels resultats i de les publicacions del projecte.

L’acte es celebrarà a la SALA D’ACTES de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona, Campus Montilivi (C/ Maria Aurèlia Capmany, 61).

La Fundació Agroterritori desenvolupa amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca, la Cambra Agrària d’Ariège i la Cambra Agrària de la Lozère un projecte que pretén assolir les bases per a un coneixement profund sobre les necessitats energètiques de les explotacions lleteres de l’Euroregió i, al mateix temps, establir els mecanismes imprescindibles per afavorir l’ús responsable i eficient de l’energia en els processos productius de la llet.

Programa: 19112015_Seminari-UdG-Eficiencia-Energetica-PROGRAMA_cat

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.