Categories

DEBAT AGROTERRITORIAL: Diversitat d’usos de l’aigua en una plana seca

La Fundació Agroterritori i la Càtedra Repsol de Competitivitat i Desenvolupament Regional varen organitzar, mab el suport del departament de Geografia de la Universitat de Girona, el seminari: DEBAT AGROTERRITORIAL Diversitat d’usos de l’aigua en una plana seca, celebrat a Lleida el 4 d’abril. Programa: debat_agroterritorial_lleida_PROGRAMA_definitiu

L’aigua és un recurs escàs, poc disponible i en competència entre diferents usos i activitats, motiu de debat però també de conflicte.

Aquest Debat Agroterritorial vol posar sobre la taula una qüestió debatuda i amb molt ressò a les Terres de Lleida. Ara, l’objectiu que es propoa és el de reflexionar des de la perspectiva de la multifuncionalitat d’usos de l’aigua i la seva compatibilitat. Per això aquest Debat Agroterritorial proposa reunir als diferents representants dels diversos usos de l’aigua amb la finalitat, primer d’exposar les problemàtiques existents, i segon d’aportar idees, des d’una vessant propositiva per aconseguir un punt de trobada cap a la compatibilitat, la legitimació dels usos i per acostar els reptes de l’aigua a la societat.

Conclusions del seminari: Conclusions_Debat_Agroterritorial_Lleida

Deja un comentario

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.