Categories

Simposi del sòl no urbanitzable – Olot, 14/10/16

El Punt Avui+      Urbanisme  Olot 17 octubre 2016     

Fan una nova lectura del paisatge dels sòls no urbanitzables

El Col·legi d’Arquitectes celebra a Olot la segona jornada del simposi que tracta sobre aquest tema

La recuperació d’estructures fabrils abandonades per a usos culturals i socials o la recuperació de masies per a activitats de turisme rural són només dos dels molts exemples de la nova mirada sobre el sòl no urbanitzable proposada en la segona de les jornades del simposi sobre aquesta qüestió que ha organitzat a Olot la demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. “Hi ha noves demandes socials i hi ha una necessitat de renovar la mirada sobre el sòl no urbanitzable, de posar la nostra visió sobre l’espai rústic en el marc de la complexa societat actual”, ha afirmat l’arquitecte membre de la comissió tècnica del simposi Xavier Canosa.

El simposi es va iniciar el 7 d’octubre passat a Figueres i es clou el 21 d’aquest mateix mes a Girona, on està convidat el director general d’Urbanisme, Agustí Serra, a qui els organitzadors i participants volen fer aportació de les conclusions per contribuir a la nova llei de territori que s’està redactant.