Categories

Inclusió d’Agroterritori a la Comunitat RIS3CAT INNOÀPAT – IRTA

La Fundació Agroterritori va assistir a la primera Assemblea General de la comunitat RIS3CAT INNOÀPAT celebrada el dimecres 25 de gener de 2017 a Torre Marimon.

En aquest acte es va expressar el desig de pertànyer a la comunitat, i es va aprovar la inclusió d’Agroterritori com a membre col·laborador.

Aquesta es presenta como una oportunitat per participar de manera directa en els projectes que s’hi porten a terme i en les dinàmiques i les aliances que, ben segur, s’hi desplegaran a curt i a mig termini.

L’objectiu d’Agroterritori és articular propostes d’encaix entre la recerca i la pagesia i, estem convençuts que INNOÀPAT conforma un marc adequat per vertebrar propostes, per sumar debat i reflexió i per establir les sinergies clau pel sector agroalimentari català.

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.