Categories

15/05 jornada Producció Integrada vi i oli

divulgacio_figueres

El Consell Català de Producció Integrada organtiza la jornada tècnica agrària a l’Empordà La Producció Integrada als sectors del vi i de l’oli, el proper 15 de maig a l’Escola d’Hostaleria a Figueres a les 11:00h. Participarà la Sra. Maite Ros del CCPI i comptarà amb l’exemple de producció integrada de La Vinyeta amb el Sr. Josep Serra. Acabarà a les 13h amb un debat i refrigeri

Catalunya des de sempre ha estat pionera en producció integrada i referent en el desplegament de la normatiu sobre aquesta matèria. En l’actualitat una tercera part de la fruita dolça de Catalunya es cultiva amb aquest sistema productiu que prioritza la qualitat, la salut i la protecció del medi ambient en l’activitat agrària.

 En aquesta línia, i centrant-nos específicament en els sectors de la vinya i l’olivera, us proposem una jornada al voltant de la normativa vigent per tal d’aconseguir un ús sostenible dels productes fitosanitaris.

Progama: 150512_Escola_Hostaleria_CCPI_definitiu