Categories

Informe sobre Alimentació a Espanya (2009)

MERCASA, empresa depenent de la Societat Estatal de Participacions Industrials(SEPI) i del Ministerio de Medio Ambiente y Medio Rural y Marino (MARM), publica anualment un recull d’estadístiques i una anàlisi dels diferents sectors agroalimentaris de l’Estat Espanyol. L’estudi ofereix les dades necessàries per entendre el pes específic que juga cada sector dins el sistema agroalimentari, permetent desglossar aquesta anàlisi per Comunitats Autònomes (CCAA).

Hi trobareu, per exemple, i per cadascún dels sectors, l’anàlisi del volum de producció, la seva importància econòmica, el consum de les famílies espanyoles o el volum que és consumit a través de la restauració. Es tracta, doncs, d’un informe complet sobre les macromagnituds del sistema agroalimentari espanyol i una anàlisi detallat de les seves dinàmiques, en relació a la producció, la comercialització i el consum.

MERCASA, gener del 2010

Enllaços d’interès:

Enllaç a l’Informe sobre Alimentació a Espanya (2009)