Categories

Proposta de Parc Rural a la Vall del Llémena

Aquest projecte elaborat per estudiants de la llicenciatura de Ciències Ambientals de la UdG és una primera proposta per la creació d’una figura que protegeixi els espais agraris de la Vall del Llémena i que en gestioni i promogui l’activitat agrícola que s’hi duu a terme. La proposta inclou un estudi detallat del territori objecte de protecció i una descripció de la metodologia que s’ha seguit per determinar les eines necessàries per assolir l’objectiu de crear un Parc Rural.

Els autors ens proposen un resum i breu definició de les diferents figures de gestió i protecció dels espais agraris existents actualment: parc natural, parc agrari, parc agroalimentari, parc fluvial i parc rural (pàg.25-26).

Blas M, Cardona N, Garcia D, S AM, Universitat de Girona, Facultat de Ciències, desembre del 2007.

Enllaços d’interès:

Web DUGI Docs (UdG) – Accés a la documentació del projecte

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.